Garçon: het gezelligste Franse restaurant in Amsterdam

Viva La France! Aan de Johannes Verhulststraat, in het hartje centrum van Amsterdam Oud-Zuid, maak je kennis met Frans Restaurant Garçon. Een frisse, Franse wind die je meeneemt op bourgondische reis door het land van de klassieke Franse keuken en simpelweg de beste wijnen ter wereld. Laat je verleiden en verwennen door een menu dat straalt in eenvoud, maar spreekt in kwaliteit. Précies zoals de Fransen het ‘t liefst hebben! Ben jij klaar om  jouw smaakpapillen op te schudden met Franse gerechten van hoog niveau? En neem je enkel genoegen met persoonlijke service met een glimlach? Wees dan welkom bij dé Franse bistro van Amsterdam Oud-Zuid, waar je binnen én op het terras plaats mag nemen. Het team van Garçon kijkt uit naar je komst!

Proef en geniet van de verse, klassieke Franse keuken

Bij Garçon – het gezelligste Franse restaurant in Amsterdam – proef je uitsluitend van dagverse producten. Kant-en-klaar? Dat kennen we hier niet! Onze gasten waarderen onze ‘what you see is what you get’-formule, waarin zelfgemaakte producten van topkwaliteit de hoofdrol spelen. Wij beloven klassieke, Franse gerechten die het verhaal van hun land vertellen. Een verhaal in de vorm van een smaaksensatie, waar iconische gerechten als escargots, steak tartare en salade Niçoise leiden. Kies je favoriete gerecht, ga af op de expertise van onze bediening of laat je verrassen door onze chefkok. Eén ding is zeker: al bij de eerste stap binnen waan je je in het echte, pure Frankrijk. Proef je vervolgens die klassieke keuken, dan ben je écht even ‘met vakantie’. Ga je mee op reis naar Frankrijk? Dan is Garçon jouw Franse Bistro in Amsterdam.

Franse wijnen: ontdek onze exclusieve wijnschatkaart

De geur van een stevige rode wijn uit Bordeaux of de smaak van een frisse witte wijn uit Bourgogne: Frans Restaurant Garçon schenkt uitsluitend de beste Franse wijnen. We worden geroemd om onze rode en witte wijnen, maar ook voor een goed glas rosé of champagne zit je bij ons meer dan goed. We hebben exclusieve samenwerkingen met Franse wijnhuizen, simpelweg omdat we met minder geen genoegen nemen. Het beste eten verdient immers de beste ‘ondersteuning’. Alleen dan haal je alles uit jouw Franse smaaksensatie. Ben je een échte wijnliefhebber? Vraag onze bediening dan naar de exclusieve ‘wijnschatkaart’. Wat erop staat? Dat kunnen we niet verklappen. Wel fluisteren we in: het is écht het neusje van de zalm.

Franse bistro in Amsterdam - exclusieve wijnen

Frans restaurant in Amsterdam: ideaal voor (grote) groepen

Bij onze Franse Bistro in Amsterdam is iedereen welkom. De enige voorwaarde? De Franse sferen omarmen! Vanaf acht personen kun je onze locatie huren voor bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een eigen gehost evenement of een business-to-business meeting. Wil je onze locatie gebruiken voor een fotoshoot om die échte, Franse sferen te ‘vangen’? Leuk, dat supporten we graag! Neem contact op voor de mogelijkheden, ons enthousiaste team denkt graag met je mee.